Home Haasbeek Herenhof

Haasbeek Herenhof

Boek- en Kantoorvakhandel Haasbeek Herenhof bestaat uit een Boekenafdeling en een Kantoorafdeling. Op de Boekenafdeling vindt u een ruime sortering boeken, met de nieuwste titels uit voorraad leverbaar. Indoen niet aanwezig kan het betreffende boek (ook Engels- en Duitstalig) besteld worden. Dit geldt eveneens voor studieboeken. Verder is er een groot assortiment computerboeken en een ruime sortering CD-roms met voornamelijk educatieve en informatieve titels en games, waar natuurlijk ook een bestelmogelijkheid voor is. Tevens is er een breed scala aan tijdschriften verkrijgbaar. Op de Kantoorafdeling zijn er naast de gebruikelijke kantoor- en schoolbenodigdheden een aantal specifieke productgroepen verkrijgbaar zoals:

Luxe schrijfwaren, o.a. Cross, Waterman, Mont Blanc, Sheaffer, Parker, Lamy en Rotring.
Luxe bureau accessoires.
Lederen schrijfmappen, bureauleggers.
Bureaustoelen
Computeraccessoires, inktcartridges en toners.
Hobby artikelen.
Succes en Filofax organizers.
Als speciaalzaak op het gebied van boeken en katoor artikelen staat er een enthousiast team voor u klaar om u ten alle tijden te helpenen/of te adviseren op welk gebied dan ook. Het bedrijf heeft naast een gemakkelijke bereikbaarheid ook de beschikking over een eigen bezorg dienst.

Voor bedrijfsmatige levering kennen wij aantrekkelijke condities, ook kunt u informaties wat betreft aanbiedingen en inktcartridges op onze sites bekijken, om e.e.a. toe te lichten kunt u ons bereiken op 0172-437323.