HERENHOF

 

oktober Halloween / Najaarsmarkt

 

Za.28 oktober: Halloween

Vanaf 09.00 uur kunt u lekker langs de kraampjes van de najaarsmarkt gaan en leuke, passende seizoenartikelen aanschaffen. De markt duurt tot 17.00 uur en er is genoeg te beleven. Een groot aantal kramen zullen er worden geplaatst met voor ieder wat wils. Tussen 12.30 en 16.30 uur zal er sfeervolle muziek te horen zijn van het inmiddels ‘huisorkest van de Herenhof’, de Knappe Koppen. Geschminkt als vriendelijke muzikale griezels spelen zij ambulant door het winkelcentrum. De liedjes zijn bekende nummers uit de jaren zestig tot nu en uiteraard gericht op Halloween. Zij spelen akoestisch met accordeon, gitaar en contrabas met speciaal voor deze middag een extra scary interactie.

Ook voor de kinderen is er een leuke Halloween workshop zoals voorgaande jaren. Zij kunnen volop genieten tijdens het maken van lampionnen. Deze workshop vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur is er een gezellige optocht van de kinderen met hun zelf versierde lampion.

Alle activiteiten zijn uiteraard gratis en worden u aangeboden door de Herenhof winkeliers. De kinderen hoeven zich niet in te schrijven voor de workshop.

Winkelcentrum Herenhof, waar anders!

 

Za.28 oktober: Najaarsmarkt

Voor het huren van een kraampje en overige info aangaande de markt, kunt U contact opnemen met simone@foryouevents.nl

 

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden afgegeven bij BAHLMANN SPORT in de passage. (0172 432895)

 

De Herenhof.. waar anders !!!?

(Zie bovenin home pagina)